Forever - onnistumisen asiantuntija

Miksi hankkia oma Personal Trainer?

Teet liikkeet oikein. 

Jotta treeni menisi perille oikeaan osoitteeseen ja säästyttäisiin mahdollisilta tuki- ja liikuntaelinvaivoilta, on äärimmäisen tärkeää tehdä treeniliikkeet oikein. Oma Personal Trainer varmistaa liikkeiden oikeat liikeradat ja antaa treenin aikana teknisiä ohjeita lihasten väsyessä. Toisen tarkkailevat silmät näkevät aina enemmän kuin itse peilin kautta – varsinkin jos liikkeet tapahtuvat selän takapuolella kuten yläselänliikkeissä. Personal Trainer pystyy myös kosketuksella avustamaan oikeiden lihasten syttymistä ja kohdentamaan liikettä haluttuihin lihaksiin.

Teet treenin tehokkaammin. 

Tämä on sanomattakin selvää. Kun joku ulkopuolinen seuraa treeniäsi, annat siihen todennäköisesti 110 % itsestäsi. Oma Personal Trainer ei anna sinun skipata vatsalihastreeniä tai niitä sarjan viimeisiä (kaikista kehittävämpiä!) toistoja. Sarjapalautumiset eivät varmasti venähdä puhelimen pläräilyyn, vaan hiki virtaa läpi harjoituksen.  Personal Trainer tsemppaa sinut treenin läpi, jonka jälkeen olo on aivan mahtava, kun tiedät antaneesi parhaan mahdollisen panoksen.

Harjoittelu on säännöllistä. 

Oletko joskus jäänyt kotisohvalle makaamaan työpäivän jälkeen, vaikka vaikeaa palata takaisin kuntoilun pariin? Kun treenit on valmiiksi sovittuja ja niitä on säännöllisesti, tulee harjoittelusta jatkuvaa, kehittävää ja tehokasta. Fyysisten ominaisuuksien kehittyminen vaatii säntillisyyttä ja tarpeeksi usein tapahtuvaa harjoittelua.

Saat vinkkejä ja opastusta terveyttä edistävään elämään. 

Personal Trainer jakaa mielellään tietouttaan oheistreenistä, ravitsemuksesta ja muista terveyteen liittyvistä asioista. Uusien elämäntapojen opetteluvaiheessa on hyvä olla joku, jolle raportoida. Ravitsemus on painonhallinnan, hyvinvoinnin sekä suorituskyvyn maksimoinnin lähtökohta, joten tämä osa-alue on otettava vakavasti huomioon suunniteltaessa kokonaisuutta.

Treenaaminen on mukavaa. 

Vaikka pääfokus treenin aikana on itse harjoittelussa, on Personal Trainer tapaaminen myös sosiaalinen tilanne. Yksin puurtaminen kuntoilussa on monille syy, miksi salin puolella harjoittelu jää vähille. Oma Personal Trainer luo harjoitteluun positiivisen fiiliksen, joka motivoi sinua tekemään harjoituksen läpi hyvällä meiningillä. Personal Trainer on ikään kuin kampaajasi – hänelle voit jakaa ilot, surut ja juorut.

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever-kuntoklubit

Ajankohtaista